Margareta B Design
Vackra smakfulla smycken
 

 

 

27 november 2012: Hemsidan har inte blivit uppdaterad under en lång tid. Mängder med nya smycken har tillverkats men ej fotograferats. Men jag räknar med att en uppdatering kommer ganska snart.

Nu på söndag så kan ni hitta mej där:

Änglakraft Industrigatan 13 b Ystad
 
Jag hoppas vi ses där :)

30 augusti: Efter en hel massa krångel med min kontaktsida, skickade mail har inte kommit fram, så har jag fått skapa en ny sida som heter Kontakta mej i stället. Den fungerar på samma sätt som den gamla sidan gjort i några år tills krånglet slog till. Hoppas jag i alla fall för jag har bara testkört den från min egen dator.


9 augusti 2010: Denna sommar och fortsättningsvis fram t.o.m. september är jag åter igen hos Konsthantverkarna i Ystad
Jag sitter på övre våningen i Nilles Klädkammare och visar hur jag arbetar med mina smycken. Jag är där ganska ofta, dock ej alla dagar. Mina smycken finns där hela tiden förstås.

26 december: Från skyltsöndagen fram till 23 december har jag varit hos Konsthantverkarna i Ystad
 som demonstrationsgäst.
10 september: En del av mina smycken finns nu hos Konsthantverkarna i Ystad

24 augusti:
Nu är också halsbanden på Halsband 5 klara.

23 augusti: Idag har jag uppdaterat sidan med 16 nya armband. Nästan lika många halsband kommer också så fort jag hinner, dvs jag har redan lagt upp ett antal så jag har fått göra en Halsband 5 sida nu.

18 augusti: Mellan 28 augusti och 10 september kommer jag att vara hos Konsthantverkarna i Ystad
För övrigt så är en större uppdatering av smycken i faggorna.

24 juli: Jag är tillbaka hos Konsthantverkarna i Ystad  den 24 juli - 6 augusti.

12 juli: Under en period 3-16 juli finns jag och en del av mina smycken hos Konsthantverkarna i Ystad      Om du befinner dej i närheten så passa på tillfället att se och känna på smyckena i verkligheten, det ger ju en helt annan upplevelse.

8 oktober: Hösten visar sej från sin vackraste sida idag, strålande sol och en enastående färgprakt. 4 nya halsband har lagts upp på Halsband 4 sidan. Så vill jag också ännu en gång be mina besökare att tänka på att jag blir jätteglad för en liten hälsning via Kontaktsidan.

17 augusti: Nu är också sidorna Halsband 1, Halsband 2 och Armband klara med priser utsatta.

12 augusti: Efter ett längre uppehåll har jag nu börjat jobba med hemsidan igen.  Många har önskat få prisuppgifter på smycken redan på hemsidan. Jag har nu börjat med detta och Halsband 3-sidan och Halsband 4-sidan är klara. I priserna är momsen inkluderad. Jag har naturligtvis en registrerad firma och betalar f-skatt.

28 maj: Så har jag då äntligen lagt upp nya bilder! Fyra halsband, tre armband och ett par örhängen finns nu på sina respektiva sidor.

30 mars: I dag var det absolut vår, det kan väl inte annat vara nu när vi fått sommartid också. Det var i alla fall en bra fotodag. Jag har börjat känna mej mer bekväm med den nya fina kameran, jag kommer att älska den det förstår jag nu. Men än återstår en hel del att lära. Jag har tagit en del nya bilder på halsband som redan var uppe på sidan och satt in de nya bilderna. Dessutom har jag lagt upp 7 nya halsband. Det var allt för denna gång. 

23 mars: Glad Påsk alla besökare Laughing . Just nu så skiner solen glatt men det är kallt, -2 i skuggan. Jag har lagt upp tre nya halsband på Halsband 4 idag. Jag känner mej riktigt duktig för jag gjorde också några engelskspråkiga sidor till Necklace 4. Annars så har jag lite dåligt samvete för den engelskspråkliga delen av hemsidan, det är så mycket som är ogjort.

10mars: I dag kom ett nytt halsband upp på Halsband 4 sidan. Det är till största delen silverfärgat, och så svårt att göra rättvisa på bild. Det var allt Smile

27 februari: Miniuppdatering: H167 och H168, två vackra virkade halsband, finns på Halsband 4. Småbilderna på samlingssidan gör dom ingen rättvisa, därför är det värt besväret att titta på som enskilda sidorna.(Ett litet tips baraWink)
Jag kan se på statistiksidorna att det kommer en hel del besökare till min sida. Jag vill ge ett litet förslag: gå in på
KONTAKTSIDAN och skicka mej en liten hälsning eller en kommentar. Det gör mej så glad Laughing.

19 februari: Dags för en liten uppdatering! OK inte så liten egentligen. Äntligen har jag tagit mej för att lägga upp en Halsband 4 sida. Jag vill ju egentligen inte ha mer än 50 smycken på samma sida men det hade ju flytit ut över alla breddar på Halsband 3, så nu  gick det inte att undvika längre. Så nu finns alltså den nya sidan i fulll gång och dessutom med tre nya halsband Smile . Förresten har jag berättat att jag skrivit text till alla hals- och armband?? Nä, jag visste väl det! Men så är det alltså, jajamenLaughing.

4 februari: Efter ett lite längre uppehåll än vanligt så har jag lagt upp 3 st nya halsband på Halsband 3 och en ring.

4 december: Här kommer en liten miniuppdatering. Jag har blivit så förtjust i dom små minikuberna att jag gjort ett par långa halsband till. OK det tar lite tid med småttingarna men det blir ett så mysigt resultat att det är värt det. Du hittar dom längst ner på Halsband 3. Och idag tänker jag inte säga ett pip om K................ ,så det så!

26 november: Jag hann fånga solen idag också. Det var kallt och blåsigt, men i alla fall ljust. Underbart, vi har ju haft så många mörka gråtrista på sistone. Passade på att fota 6 st halsband. Dom ligger på Halsband 3, trots att 50 st är överskridet. Dom har fått en blå ram som jag inte kan få bort (något hände när jag uppdaterade programmet). Jag hade lite problem när jag skulle fota halsband 153, det är långt och vackert men omöjligt att drapera snyggt på mitt kopparlock. Jag hade tänkt att inte säga nåt om KONTAKTSIDAN, men det smög sej....Embarassed

10 november: Nästan en månad sen förra uppdateringen, så det är verkligen på tiden. Jag fångade solljuset och fotade en hel massa idag. Så nu finns det 7 nya halsband, 4 nya ringar och för att fira den alltför snabbt nalkande julen så har jag placerat en julgran bland örhängena ......................... ääähum KONTAKTSIDAN.....................

14 oktober: Vi har haft en underbar höstdag här i Ystad. Jag passade på att fota en del smycken, så nu har jag laddat upp 11 halsband på Halsband 3, 1 armbamd, 1bild med örhängen (tre par)och 2 ringar.  Med stor envishet fortsätter jag med att göra reklam för KONTAKTSIDAN................  

16 september: Idag har jag laddat upp 9 par örhängen . Har försökt att fota inomhus, för det är jättekallt ute, burr. Det blev inte så tokigt. Eller vad tycks? Du kan  tycka till på  Kontaktsidan. (En liten vink bara)....föresten jag laddade upp några Broscher också.

 6 september:ooops vad blev det av augusti? September månad, höst och pensionering. Jepp, nu är jag en riktig glad pensionär, hepp!!! Får jag lov att bjuda på lite nytt? 5st halsband ligger nu på Halsband 3 och 8 st armband har också blivit uppladdade. Annars har dett gått lite långsamt med skapandet på sista tiden, jag har nämligen helt förvånat upptäckt vilken otrolig nytta man har av sitt långfinger. Och detta beror på att jag fått nån form av inflamation i höger långfinger som är mycket smärtsam och ett jätthinder för mitt pärlande, eeeek uääää. Visst tycker ni synd om mej? Skriv nåt tröstande på kontaktsidan så blir jag glad igen !

 27 juli: Tiden flyr oroande snabbt, nu har det gått en månad igen! Vad skall man göra för att få tiden att gå långsammare? Om någon vet så var snäll och berätta det för mej. Vädret har fortsatt att vara besynnerligt, vi får nog vänja oss med detta.
Nu i kväll har jag lagt upp 8 st halsband på Halsband 3. Några armband väntar på sin tur och några örhängen väntar på att bli fotade. Och kära besökare om ni känner för att skriva några ord på kotaktsidan så tveka inte, GÖR DET!

29 Juni: En dryg månad har gått sen den förra uppdateringen. Under den tiden har vi genomlidit en gräslig värmebölja och dessutom störtfloder från ovan. Vädret har i alla fall inte varit långtråkigt.Jag har idag uppdaterat Halsband 3 med 6 st, Örhängen med 5 par och ringar med 4 st. Snälla du som läser detta kan du inte skriva en liten kort hälsning till mej på kontaktsidan. Jag kollar varje dag och nu har jag inte fått det minsta lilla meddelande på jäääättelänge och det vore så kul att veta vad du tycker!

16 maj: Sköna maj har kommit  halvvägs mot sommaren nu. Allt är grönt, grönt och underbart vackert! Jag har lagt upp 4 nya halsband på Halsband 3.

27 april: Återigen en underbar vårdag efter ett antal bakslag på väderfronten. Det gäller att njuta när tillfälle gives . Jag har lagt upp tre nya halsband på Halsband 3 och fyra nya armband.

27 mars: Idag, denna härliga vårdag, kom 5 st nya halsband upp på Halsband 3-sidan

26 mars: Så har vi fått sommartid på dygnet, då ska vi väl ändå kunna lita på att våren verkligen är här.
Jag har lagt upp 8 st pulsvärmare under rubriken Annat. det kan verka lite komiskt att komma med dom nu när jag så bestämt deklarerar vårens ankomst, men bättre sent än aldrig. Dessutom så kan nog pulsvärmare komma till pass en god tid frammåt i alla fall.

 

 10mars: Nu har vi äntligen blivit av med all snö och våren känns verkligen kommen. I dag har jag lagt upp ytterligare 4 halsband och ett armband. Jag blir nog tvungen att dela upp halsbandssidan i flera mindre sidor med tanke på laddningstiden. Jag är uppe i 102 stycken nu. Hmmm, ja, det tål att tänkas på. ---- Sagt och gjort! Nu har jag delat upp halsbanden på tre sidor Halsband 1, 2 och 3. Nummerordningen har jag behållit och jag har bestämt mej för att ha 50 st smycken på en sida som max. Därför blev det alltså 3 sidor med halsband. Halsband 3 där dom nyaste ligger har dock bara 2 st hittills.Hm, 3st nu.

 5 mars: Jag fick en dag med solstunder igår och fotograferade smycken för glatta livet. Jag har fortfarande lite svårt att komma överens med kameran, men de bilder jag tog har jag nu lagt upp på halsband, armband och ringar. Det var en jätteskön stund ut i solen, det var våååååår. Ok, vi har fortfarande en snödriva kvar på tomten sen den senaste snöchocken men ändå .

18 februari och ljuset kommer tillbaka mer och mer för var dag som går, skööönt. I trädgården sticker snödropparna upp, lite nyfiket och hoppfullt. Fotade lite smycken igår och lade upp 10 st halsband. Jag hade dock inte hjärta att plocka dom små snödropparna för att förgylla mina bilder, det får vänta till där finns fler. Jag har också några armband(5) ,ringar(4) och örhängen(1) som kommit upp på siten under dagen. 

LUCIANYTT: Äntligen kan jag sätta upp lite nya foton. 6 st halsband laddades upp nu i kväll och fler kommer inom kort. Jag har problem med att få bra ljussättning för mina foton. Det är ju lättast att fota i dagsljus, men det har varit lite snålt med sol nu på sista tiden. Men idag fick jag till det i alla fall. Med hjälp av en något lustig uppallning av mitt kära kopparlock på sonens cykel hann jag ta några bilder innan ljuset blev för svagt.   OK jag använde förstås kameran.   Luciadagen kom ytterligare tre halsband upp och  några nya örhängen . Där finns 4 par som är gjorda av den nya Delicastorleken 10/0. Helt gudomliga pärlor. Zionesse har börjat föra dom och jag jublar! Nu har jag också lagt upp ett armband i Delica 10(nr25).  

 EXTRA NYTT!!!

Nu finns en del av mina smycken att köpa hos Zionesse i Mörby Centrum. Jag är både stolt och glad.

Nytt på Margareta B Design

Vilken fantastisk höst vi har! I trädgården som har haft en sån tuff sommar har buskarna fått glädjefnatt. En jersminbuske ståtar stolt med en blomma, margueriterna tar ny fart, kaprifolen kämpar glatt på och jag bara njuuuuter.

Jag har lagt upp bilder på ett tiotal halsband och sex stycken armband idag. Texter saknas dock på dessa. Jag har fått en ny kamera att jobba med. Jag kan den inte särskilt bra men det blir väl bättre vad det lider :-)